Commercial & Hospitality Design

Postparc.

Bern.

strasserthun_postparc_bern_41_©strasserthun

The food, the shopping, the doctor, a new styling, the next training, and the tickets for the upcoming YB match – it’s all there: Including doors and fixed glazing from Strasserthun.

Project
Postparc, Bern

Year of Construction
2015-2016

Architecture
Andrea Roost Architekten

Construction Management
Steiner AG

Construction Volume
CHF 3’500’000

Photos
©Schörghuber Spezialtüren

strasserthun_postparc_bern_32_©strasserthun
A complex and extensive object with access control and security doors
strasserthun_postparc_bern_30_©strasserthun
strasserthun_postparc_bern_43_©strasserthun
Double-winged element with fixed glazing on both sides
strasserthun_postparc_bern_35_©strasserthun
Double-winged door to the staircase
strasserthun_postparc_bern_40_©strasserthun
Bike storage room door
strasserthun_postparc_bern_05_©strasserthun
The glass is flush-mounted with the frames
strasserthun_postparc_bern_04_©strasserthun
Glass elements provide insights into the space behind
strasserthun_postparc_bern_10_©strasserthun
Throughout the entire building, fire-resistant, smoke-resistant, and soundproof wooden doors have been installed
strasserthun_postparc_bern_01_©strasserthun